FAQ

Klarup Badminton holder som udgangspunkt lukket på helligdage. Dvs. der er ingen badminton for skolebørn (ungdomstræning + miniton) i skoleferier.

I sæson 19/20 er der derudover lukket på følgende datoer:

Mandage 23/9 (ungdom), 17/2, 30/3
Onsdage 19/2, 1/4
Torsdage 20/2, 2/4
Fredage 6/9, 20/12, 21/2, 27/3
Category: Generelt

Som medlem af klubben er du berettiget til tilskud (refusion) for to valgfri stævner pr. sæson samt deltagelse i Aalborg Mesterskaberne.

Når du tilmelder dig stævner på badmintonplayer.dk, så betaler du i første omgang den fulde pris. Når sæsonen er omme, så sender du følgende til kasseren (kasserer@rkg-badminton.dk):

 • Oversigt over hvilke stævner, du har deltaget i, og evt. hvor mange rækker.
 • Navn på kontoholder og hvilken konto, der skal overføres til.

OBS! Fra sæsonen 2020/2021 gives der kun refusion til de stævner hvor klubben arrangerer fællesturer til. Disse fællesturer vil blive meldt ud via klubbens facebookgruppe.

 1. Gå ind på badmintonplayer.dk. Hvis du ikke allerede har en brugerkonto, så klik på “Opret brugerkonto” øverst til højre, og følg anvisningerne.
 2. Klik på “Log ind” øverst til højre, angiv E-mail og Adgangskode i felterne, og klik på den røde “Log ind” knap.
 3. Hold musemarkøren over den lille figur af en person øverst til højre, så en liste med valgmuligheder kommer til syne (se billedet nederst).
 4. Klik på “Køb spillerlicens” (oprettelse af BadmintonID er gratis).
 5. På den nye side klik på “Opret nyt BadmintonID”.
 6. Udfyld “Køn”, “Navn”, “Fødselsdato”, og sæt kryds i “Tilføj spiller til Mine spillere”. Til sidst klik på “Næste” knappen.
 7. Kontroller at fødselsdatoen er indtastet korrekt, og sæt kryds i “Jeg bekræfter, at fødselsdatoen er korrekt”.
 8. Følg anvisningerne indtil spillerne er endeligt oprettet.
 9. Hvis du ønsker at kontrollere at BadmintonID’et er korrekt oprettet, kan du efterfølgende klikke på “Mine spillere” i samme menu som “Køb spillerlicens”.

Load More